Mar 08

Kako vedeti, kako si pomagati, če ste začetnik, kolikor stroškov bo nastalo z samo izgradnjo montažne hiše?

Lesena montažna hiša

Prav zaradi tega vam bo ta članek pomagal rešiti čim več zagat na koncu pa se vam bo tudi izplačalo…

Če si ne morete privoščiti parcele ali velikega območja ter lokacije kjer bi stala vaša nova montažna hiša si lahko takšno parcelo mogoče delite z vašim prijateljem ali znancem… Vendar vedite, da mora za to biti zanesljiva oseba, saj bo prav ta vaš novi sosed in lastnik za dalše obdobje. Delitev zemljišča, je tako morda edina pot, da pridete preko trnja do zvezd.

Razmislite tudi o malo manj privlačni parceli – o tistih, ki so na pobočju, ali tistih, ki imajo mogoče malo bolj nenavadno obliko. Te parcele nimajo tako velikega povpraševanja kot druge in jih je toliko težje prodati, njihova cena pa je tudi veliko nižja…

Pri izbiri materiala za gradnjo montažne hiše cene ne smete varčevati. Tisto, ki je cenejše na začetku in ob nakupu, se skoraj vedno izkaže dražje na dolgi rok prav zaradi dodatnih stroškov.

Med gradnjo je potrebno zelo paziti na vsak cent, ki ga potrabite. Ne kupujte in zapravljajte za stvari, ki jih ne potrebujete, saj boste takoj porabili svoj budget.

Bodite pozorni na gradnjo vaše montažne hiše, in poskrbite, da boste dobili točno tisto, kar ste si želeli. To vključuje dekorativne elemente in osnovne materiale.

Izogibajte se predpripravi zemljišč za gradnjo, če je le mogoče. Saj si boste naprimer z izravnavanjem površin, rezanjem in podiranjem dreves ter odstranitvijo kamenja nakopali dodatne stroške. Izberite najbolj idealen del parcele in zemljišča, ki si ga lahko privoščite in nato izberite projekt, kateri se odlično prilega obstoječi konfiguraciji na tem terenu.

Vir: Aleksander Čeh – (montazne-hise-on.net)

  • Share/Bookmark

Komentiraj


XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tvoji podatki

Vaš komentar
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

ZelenaOaza